Volg ons

Couscoussalade met scampi en yoghurtsausje

CATEGORIE: Om op te eten - alles wat lekker is

Deel dit artikel

couscoussalade met scampi
couscoussalade met scampi

Couscoussalade met scampi en yoghurtsausje Dit is een zalige, frisse salade voor zomerse dagen. Ze is supergezond, heerlijk en een explosie van kleuren. Je kunt ze makkelijk van tevoren klaarmaken, zodat je mee aan tafel kunt genieten en niet in de keuken hoeft te staan als je gasten hebt. Het sausje geeft meer pit en de granaatappelpitjes een extra bite.


Beloon je studenten, ze hebben écht hun best gedaan!

CATEGORIE: Om te ontdekken - en door te vertellen

Deel dit artikel

my girls

Ach, die studies. Bloed, zweet en tranen kosten ze. Het lijkt wel een eeuwigheid te duren, den blok. Het weer is natuurlijk net te warm of veels te koud. De concentratie wil niet mee en de nachtrust is ook niet voldoende. De leerstof is onderschat en er mankeren een paar uurtjes per dag om met een gerust hart naar het examen te vertrekken. Ter plekke krijg je de vragen voor ogen en breekt het koud zweet je uit: 2 van 6 vragen gaan nét over dat hoofdstuk wat je niet zo goed kende.


de mooiste terrasjes

CATEGORIE: Om aan te beginnen - haalbare doe-het-zelfjes

Deel dit artikel

designsponge
jonnyvalliant

dromen mag toch... Ik weet het, ik weet het...'t is niet de meest geschikte dag om tips te geven voor de aankleding van je zomerse terras...Maar hé, op deze druilerige, grijze, miezerige dag mogen we toch eens dromen van zonnigere tijden?Ik zie me alvast zitten, nippend aan een wit wijntje, met een boekske of met een bende vrienden, gezellig babbelend tot een kot in de nacht... En geef nu toe, het kan toch niet blijven regenen, dus we zijn maar beter voorbereid, op die hete, zwoele zomer ;-) Hier zijn mijn lievelingsterrasjes!


Hollywood aan de Schelde - part two.

CATEGORIE: Om nooit te vergeten - verhalen van mensen en mooie woorden

Deel dit artikel

Katrien & Veerle

Zoals Katrien reeds wist te vertellen afgelopen maandag, hebben we het er eens goed van gepakt. Van de luxe, van het leven, van de presentjes en verwennerijen. Soms kom ik mensen tegen die denken dat BV’s ( en daar hoor ik nog steeds een beetje bij) op een andere planeet wonen. Een speciaal deeltje van Vlaanderen waar er elke dag glamoureuze feestjes plaatsvinden met liters drank, kaviaar a volonté en natuurlijk sex & drugs.


Katrien goes to hollywood

CATEGORIE: Om nooit te vergeten - verhalen van mensen en mooie woorden

Deel dit artikel

the gift suite

Katrien goes to hollywood ‘Katrien, ge zijt met uw gat in de boter gevallen!’ Dat was het eerste dat bij me opkwam terwijl ik de invitatie las. Veerle stuurde me de mail van Friends of the Brands - the Gift Suite door, en mijn hart maakte weliswaar een sprongetje.De eerste zin klonk al als muziek in mijn oren: ‘We bring Hollywood to Antwerp’Verder luidde het programma: een ontbijt, een trendpresentatie en een bezoek aan ‘Gift Suites’... wat dat laatste ook mocht betekenen, Veerle had me verzekerd dat het absoluut pure verwennerij zou zijn.En als ik nu aan iets nood had, was het wel dàt! De laatste weken waren voor mij op professioneel vlak redelijk hectisch en die dag leek me echt de perfecte ontspanning om even weg te glippen aan de hoge werkdruk...


Antwerpse trots De Koninck nòg trotser!

CATEGORIE: Om te ontdekken - en door te vertellen

Deel dit artikel

De Koninck

Niet dat ik iets heb met bier op zich, helemaal niet zelfs. Ondanks jarenlange pogingen vind ik het zelden lekker. Nog niet zo heel lang geleden zou ik “nooit lekker” hebben gezegd, ware het niet dat ik één speciaal biertje wel kan smaken. Gewoon omdat het niet proeft naar bier. Ik speel dus een beetje vals. Jammer, dat wel. Ongemakkelijk, dat ook. Beeld je in, vroeger in mijn jonge jaren. ☺ De pintjes gingen vlot en betaalbaar binnen, terwijl ik aan de wijn moest.


hippe haarspeldjes

CATEGORIE: Om aan te beginnen - haalbare doe-het-zelfjes

Deel dit artikel

hippe juwelen
hippe juwelen

hippe haarspeldjes Vandaag was hot en de weerberichten voorspellen nog de hele week broeierige temperaturen! Ideaal weer dus voor een mooi opsteekkapsel... geen plakkerige lokken in je hals en toch leuk om met je selfmade speldjes te paraderen? Deze speldjes zijn supermakkelijk te maken en met hun geometrische look zijn ze absoluut cool! Cute, fris & fruitig met guitige snoepkleurtjes.


Bezinnen met planten.

CATEGORIE: Om aan te beginnen - haalbare doe-het-zelfjes

Deel dit artikel

DECOR PLANTEN 1

Oh, had ik maar wat meer tijd! Wat ik dan eigenlijk wil zeggen is dat ik zou willen leren om mijn tijd beter te beheren, meer te kiezen wat ik wil doen, vaker te kiezen voor dingen die me energie geven... hoewel ik soms niet goed weet wat dat dan precies zou mogen zijn. Een nadeel van mijn immer groot enthousiasme is dat ik bij heel veel projecten die me voorgesteld worden en bij vele mensen die ik ontmoet, denk: “Oh, wat een geweldig project, de moeite waard om mee te ondersteunen”.