Volg ons

De week van Veerle.

CATEGORIE: Om nooit te vergeten - verhalen van mensen en mooie woorden

Deel dit artikel

koekjes!

Een dagboek, daar heb ik er kasten van volgeschreven. Mijn beste vriend, zo zag ik dat kleine boekje. Jammer genoeg vind ik er geen enkel terug, ik zou me een kriek lachen denk ik. Werkelijk iedere zucht vertrouwde ik toe aan die witte bladzijden, en nam het leven en mijn lijden toen erg serieus. ☺ Tegenwoordig heb ik meerdere boekjes die ik volpen met ideeën, tips voor boeken en films, sites die ik wil bezoeken, reizen die op mijn bucketlist staan, ontwerpen in de dop, mooie quotes, ...maar nooit meer mijn gevoelens. Stom eigenlijk.


brownie in a box

CATEGORIE: Om op te eten - alles wat lekker is

Deel dit artikel

brownie hippe traktaties

Brownie in a box Verjaart jouw spruit binnenkort en zoek je een idee voor een traktatie op school? Of heb je gewoon zin in een zalig tussendoortje om jezelf te verwennen? Deze brownie is in een handomdraai gebakken, en zo lekker. Stop ze in mooie doosjes met een gepersonaliseerd etiketje en er gaan er glunderen in de klas ;-)


Sepideh’s nieuwste.

CATEGORIE: Om op te eten - alles wat lekker is

Deel dit artikel

Sepideh en ik

Tot mijn man en ik deze zomer in haar restaurant in Antwerpen aan tafel schoven en zij persoonlijk de kaart kwam toelichten, kende ik haar slechts van op tv. ☺ Naar mijn gevoel was het een toffe madam, eentje met serieus wat passie, genoeg humor om zichzelf te relativeren en veel kennis van zaken. Eentje naar mijn hart dus. Dus toen ik werd uitgenodigd de voorstelling van haar tweede boek bij te wonen, ging ik er graag op in. Temeer omdat Katrien de vormgeving weer voor haar rekening genomen had en het dus niet anders kon dan een parel van een boek zijn.Een plek om te lachen.

CATEGORIE: Om te ontdekken - en door te vertellen

Deel dit artikel

gevel

Aangezien we allebei niet vies zijn van iets nieuws, gaan Katrien en ik geregeld op ontdekkingstocht. Zo tufte Katrien onlangs nog naar Parijs om jullie de allernieuwste trends voor te schotelen, en  ontdekte ik een adres in eigen stad. Vlakbij het station van Berchem en amper 8 dagen open, botste ik op het terras van Lebowski's. Geheel toevallig dus maar o zo welkom. Oververhit als ik was na een wandeling in 35 graden, niet mijn beste idee geef ik toe, plofte ik neer op een uitnodigend lege stoel.


3 woontrends van het moment

CATEGORIE: Om graag te zien - en aan te doen, op te zitten, aan de muur te hangen ea

Deel dit artikel

madame stoltz
H Skjalm p

3 woontrends van het moment Vorige week was het terug zover: de tweejaarlijkse beurs van Maison & Objet in Parijs. Het walhalla van lifetyle, decoratie en design. 5 dagen lang kun je ruim 3100 exposanten bekijken. Deze beurs is belangrijk voor  projectontwikkelaars, trendwatchers, binnenhuisarchitecten maar ook voor inkopers. De vakbeurs beslaat het beurzencomplex van 'Parc des Expositions Villepinte Paris Nord' (300.000 m²). Veel nieuwe trends waren er niet echt, maar ik heb mijn impressies in 3 moodboards proberen illustreren. Wild nomad: natuurlijke kleuren, ruige materialen, industriële invloeden. Recuperatiemateriaal zoals sloophout, oude kratten, metaaldraad, papier-mache, houtpulp


Lang leve emoties!

CATEGORIE: Om nooit te vergeten - verhalen van mensen en mooie woorden

Deel dit artikel

emo quote
quote 2

Zoals ik eerder vermeldde, was ik in augustus enkele dagen in Oostende. Als coach werk ik samen met Carl van de Velde en zijn team, en zet alles wat ik ben en weet in om mensen mee te ondersteunen. Het is namelijk fantastisch om te zien hoe bewustwording van wie je bent en wat je echt belangrijk vindt in je leven, leidt tot meer harmonie en geluk. Ook ikzelf zie en leer telkens weer heel veel. Wat me deze keer vooral frappeerde, was hoe wij omgaan met emoties.