Volg ons

Mijn introductie in de fotografie.

CATEGORIE: Om graag te zien - en aan te doen, op te zitten, aan de muur te hangen ea

Deel dit artikel

zien

Mijn mama hield van mooie dingen. Lekker eten, muziek, theater, kunst, en ook van foto’s. Op latere leeftijd ( ze was ongeveer 35 denk ik) is ze een opleiding fotografie gaan volgen in avond school. Ik herinner me dat ze dag en nacht bezig was met portretten, stillevens en allerhande opdrachten die ze gekregen had uit te werken. De opleiding duurde 2 jaar en ook wij, mijn zus en ik, moesten opdraven als modellen.


Risotto met veldchampignons

CATEGORIE: Om op te eten - alles wat lekker is

Deel dit artikel

risotto met veldchampignons
risotto met veldchampignons

Risotto met veldchampignons Wow, herfst, jij bent ongetwijfeld mijn lievelingsseizoen! De natuur is vol warme kleuren, 't is prachtig om te wandelen, zalig je te nestelen en daar horen ook comfy gerechtjes bij...Van een lieve vriendin kreeg ik een mand vol veldchampignons ('kweetetikhebchance) en wat is er lekkerder dan een gezellige risotto met paddenstoelen?En nee, dat duurt niet lang en nee 't is niet moeilijk, je moet gewoon even in de buurt van de pan blijven want roeren is de boodschap! Maar terwijl de rijst opstaat, kuis ik de champignons dus ben ik standby ;-)


Krachtige kraagjes!

CATEGORIE: Om graag te zien - en aan te doen, op te zitten, aan de muur te hangen ea

Deel dit artikel

Veerle kraag

Ik hou van madammen met pit. Ik hou van mensen die durven dromen en die dromen ook najagen. Ik hou van mooie dingen. En dus hou ik ook van Liesbeth Diels, alias Lilirooz. Ik ontmoette haar bij mij thuis in het kader van een samenwerking met Hippo Royale. Het klikte meteen en we bleven mekaar vanop afstand volgen. Dus toen ze me liet weten dat ze haar eigen merk in de wereld zette, werd ik zelf al enthousiast. En al helemaal als het gaat over kraagjes!


20 verpakkingen met humor

CATEGORIE: Om graag te zien - en aan te doen, op te zitten, aan de muur te hangen ea

Deel dit artikel

packagingoftheworld

20 verpakkingen met humor Natuurlijk ben ik als grafisch ontwerper steeds alert voor aparte en opvallende packaging. Tijdens onze vakanties naar Engeland mag je mij gerust een dagje ‘opsluiten’ in Boots of Marks & Spencer, het walhalla van speciale of estetisch verantwoorde verpakkingen. Ik hou mij in stilte bezig met het bewonderen van zoveel schoons en liefst van al zou ik me een specimen van elk aanschaffen ;-) Tijdens mijn omzwervingen op het net heb ik mijn 18 favoriete humoristische verpakkingen verzameld en deel ik ze met veel plezier. Want wat is een wereld zonder fun? Méér van dat in de rayons, zou ik zeggen!


De ontdekking van de hemelse foodmarket Mercado.

CATEGORIE: Om te ontdekken - en door te vertellen

Deel dit artikel

buiten voor
binnen

Eindelijk! Dat was mijn eerste gedachte toen ik hoorde dat het oude postgebouw op de Antwerpse Groenplaats, omgetoverd werd tot een overdekte markt. Nadat mijn man en ik in Parijs een paar jaar geleden samen met vrienden de foodmarket hadden ontdekt, waren we helemaal verkocht. Hoe zalig was het om, zelfs in slecht weer, rond te kuieren langs kraampjes waar heerlijke spijzen je toelachen, de keuze aan dranken meer dan overvloedig is en waar je al dat lekkers ook ter plekke kunt consumeren. Toen we vorig jaar in New York het geweldige Eataly ontdekten, waren we helemaal verkocht.


chin chin, champagne

CATEGORIE: Om nooit te vergeten - verhalen van mensen en mooie woorden

Deel dit artikel

reims veerle&ka
reims veerle&ka

chin chin, champagne Ik zat er naar af te tellen als een klein kind naar een dagje Efteling… ons weekendje Reims…Na talloze weekenden hard labeur voor mijn job en vele overuren ’s avonds had ik ons tripje echt eens nodig… En wat werkt er dan ook helender dan comfortfood en een glaasje bubbels… Meer en meer snak ik ook naar een flinke portie mooie natuur en wat frisse lucht en niks toffer om dat te beleven in mijn hubbie zijn grootste liefde (ja, ja, daar heb ik mij al lang bij neergelegd ;-)): Den Oldtimer. Bon, laat ons zeggen: na al die jaren heb ik de blikken maîtresses leren appreciëren en neem ik een lekkend dak of de stroeve veringen er met plezier bij ;-)


7 tips om beter te spreken voor een publiek.

CATEGORIE: Om nooit te vergeten - verhalen van mensen en mooie woorden

Deel dit artikel

Veerle spreker

Zoals je ondertussen wel weet ben ik naast actrice en ontwerpster ook gediplomeerd coach. Omdat ik zoveel hou van ieder van die drie luiken, kies ik gewoon niet en balanceer (af en toe op een slappe koord ik geef het toe) in mijn agenda tussen de drie. Deze week is het mijn 'coach week' en mag ik 30 mensen meenemen in een warm bad (zo noem ik het ☺). Mensen die zin hebben om beter te leren spreken, met meer passie, vuur, inhoud en kennis van zaken.