Volg ons

Tips om je cadeau’s nóg feestelijker te maken.

CATEGORIE: Om aan te beginnen - haalbare doe-het-zelfjes

Deel dit artikel

trio van cadeautjes

Ik hou van cadeautjes. En dan nog het liefste om te geven. Versta me niet verkeerd, krijgen is ook plezant, maar geeft me soms wat stress. Wat als ik het al heb? Wat als ik het niet mooi vind? Het is al moeilijk om een vriendin het kassaticket te vragen van het boek dat ze net gaf en dat achter haar in de boekenkast staat te schitteren, laat staan dat je iemand moet vertellen dat blauw echt niet jouw kleur is of dat het wel mooie oorringen zijn maar dat je bijna nooit juwelen draagt. Nee, dat doe je niet.


DIY - Een funny cadeautje voor die hard zoetekauwen

CATEGORIE: Om aan te beginnen - haalbare doe-het-zelfjes

Deel dit artikel

veerle&ka - DIY present

DIY - Een funny cadeautje voor die hard zoetekauwen In case of emergency break glassBinnenkort is het terug zover, pakjestijd! En de zoektocht naar hét perfecte cadeau is dikwijls verre van makkelijk... Maar waarom eens geen zelfgemaakt presentje? Zoveel toffer en persoonlijker en geloof me: 't is superplezant om te maken. Ideaal voor die snoepkous van een vriend of vriendin!Mét een vleugje humor, want hé, jullie lachen toch ook heel wat af samen!


Zuma, een MUST DO.

CATEGORIE: Om te ontdekken - en door te vertellen

Deel dit artikel

bb & moi Zuma

Ondertussen ben ik alweer veilig en wel op Belgische bodem. Hoe graag ik ook reis en werk op verplaatsing, ik ben toch steeds weer blij om thuis te komen. Bij mijn kinders, familie en vrienden. De zon, die zal ik in alle eerlijkheid een beetje missen. Niet dat je me een plezier doet met 35 graden, nee dan kruip ik onder een parasol. Maar opstaan en de zon zien stralen, buitenkomen en de warmte je gezicht voelen strelen.


Grün, frisse hotspot in Brugge

CATEGORIE: Om te ontdekken - en door te vertellen

Deel dit artikel

grün brugge
grün brugge

Grün, een frisse hotspot in Brugge Ik ben goed in het nuttige met het aangename te combineren ;-) Dus als ik een afspraak heb in Brugge, kijk ik voor vertrek even op pinterest op zoek naar een foto van een tof eetadresje daar in de buurt. En dan nog liefst in plezant gezelschap. Samen met een vriendin en mijn jongste die die dag toevallig niet naar school moest, trekken we naar de Dweersstraat in Brugge om te lunchen. ‘Grün’ heet het uitverkoren adresje.


Tips voor meer inzicht in jezelf en de ander.

CATEGORIE: Om nooit te vergeten - verhalen van mensen en mooie woorden

Deel dit artikel

de groep BI

Zoals jullie misschien hebben gezien op mijn Facebook pagina of mijn Instagram profile, zat ik afgelopen dagen in Dubai. Om te werken welteverstaan. (Hoewel de eerlijkheid me gebiedt te verklappen dat ik er momenteel nog aan het uitrusten ben onder een parasol op een strandstoel ☺) In ieder geval werk ik als mental coach samen met Carl van de Velde en dat bracht me hier. Samen met een vijfkoppig team hebben we gedurende een week 20 ondernemers geholpen hun toekomst vorm te geven. Wat hou ik daar van! Van nieuwe inzichten verschaffen, kennis doorgeven en vooral van mensen.


light my fire

CATEGORIE: Om graag te zien - en aan te doen, op te zitten, aan de muur te hangen ea

Deel dit artikel

otis frank sultry

Light my fire Ben jij ook zoals ik een koukleum die zich op kille dagen het liefst van al koestert in een fluffy trui of zich verwarmt met een theetje op een kussen aan ‘den haard’... Dan vind je het vandaag ook ongetwijfeld de ultieme nesteldag! Regen, wind en zelfs hier en daar een vlokje sneeuw, 't is t'er allezins het weer voor!Speciaal voor de gezelligheid heb ik de 12 tofste haarden en kachels gespot.


Knutselen met kastanjes.

CATEGORIE: Om aan te beginnen - haalbare doe-het-zelfjes

Deel dit artikel

Herfstvoeten

Wat hou ik van de herfst! De ochtendwandeling met mijn hond is in dit seizoen, als het droog is tenminste, alles behalve een straf. Integendeel, ik hou van dat kleurenpalet vol rood, geel en groen. Uit voorzorg neem ik steeds een zakje mee zodat ik ongeremd bladeren, takjes en kastanjes kan rapen. Die ik dan thuis te drogen leg, om eens iets mee te doen...En zo heb ik afgelopen dagen mijn vuil kleren aangetrokken, mijn verfpot bovengehaald en mijn schatten gemonsterd.


Crush on velvet - trend van het moment

CATEGORIE: Om graag te zien - en aan te doen, op te zitten, aan de muur te hangen ea

Deel dit artikel

Michael Rygaard for Rue Verte
Abundance

We kunnen er niet omheen, fluweel is in! Zowel in de mode als in het interieur is dit materiaal niet weg te denken dit seizoen. Fluweel is een rijkelijk materiaal, gesofisticeerd met een warme uitstraling en een mooie glans. Lichtjes decadent, intens en mysterieus. Zorg voor een originele en zachte touch in je interieur en garderobe en ga voor velvet in blauw, groen, roest, roze...