Volg ons

Het leven als een gangster.

CATEGORIE: Om graag te zien - en aan te doen, op te zitten, aan de muur te hangen ea

Deel dit artikel

Phoebe en ik

Of hoe het geweldig is om als acteur telkens te mogen doen alsof. Alsof je een advocaat bent, alsof je de mama bent van 4 kinderen, alsof je 10 jaar jonger bent of 30 jaar ouder, alsof je een gangster bent. Want dat was het geval bij Patsy, een kwaai mie uit de reeks Gent West. Ruige look, gouden hart, dat is Patsy. Tenminste, dat is wat ik er van gemaakt hebt. Want hoe heerlijk is het om wat eerst dode letter is en je toegestuurd krijgt als verhaal in een scenario gegoten, dat je daar in overleg met regisseur natuurlijk, je ding mee mag doen.


trends gespot op Maison et Objet

CATEGORIE: Om te ontdekken - en door te vertellen

Deel dit artikel

House doctor
Home world design

trends gespot op Maison et Objet Elk jaar ben ik super benieuwd welke trends er gaan opvallen op Maison et Objet, één van de grootste vakbeurzen met binnenhuisinrichting in Parijs. De septembereditie van dit jaar stond in het teken van de ‘Comfort Zone’. Denk daarbij aan begrippen als veiligheid, geborgenheid en rust. Dit vertaalt zich naar veel kussens, plaids, hangmatten, dierenvellen en vormen als bellen, bubbels, nesten en wolken.De trend van de Scandinavische stijl is wat aan het verdwijnen en maakt plaats voor een luxueuzere en decadente, eclectische stijl. Het materiaal dat daar mooi bij aansluit is fluweel, en dat was allomtegenwoordig in de meeste collecties. Zetels, kussens, gordijnen, bedspreien: fluweel is ontegensprekelijk hot! Qua kleurentrend doen de afgewassen pastels het goed en dan vooral roze, baksteen, bordeaux en marsala en anderzijds eendengroen, watergroen, turkois, petroleumblauw, zeegroen en denimblauw. In ieder geval ligt de nadruk op Cocoonen en Feel Good en dat klinkt toch zalig, niet?


Heerlijk verse tomatensaus

CATEGORIE: Om op te eten - alles wat lekker is

Deel dit artikel

heerlijk verse tomatensaus

Nu het tijd is geworden om stilaan afscheid te nemen van de zomer, komt de huisvrouw in mij naar boven. Plots krijg ik zin om confituur te maken, grote hoeveelheden soep te bereiden, groenten te pekelen en in te maken in ouderwetse weckpotten, voorraden inslaan voor de diepvries...kortom een échte keukenprinses.Helaas ben ik nogal druk aan het filmen dus ontbreekt de tijd me om al deze verlangens te volbrengen. Waar ik dan maar genoegen mee neem is de tomaat.