Volg ons

Dagschotel, een boek van Johny Voners

CATEGORIE: Om te ontdekken - en door te vertellen

Deel dit artikel

Johny Voners - dagschotel

Dagschotel, een boek van Johny Voners Er zijn zo van die dagen dat ik dubbel zo content ben met mijn job. Vandaag was zo'n dag: het boek van Johny Voners, waar ik de vormgeving voor mocht doen, werd voorgesteld en dat ging gepaard met een feestje! En deze auteur was dan ook een echte schat om mee samen te werken... Met plezier stel ik dan ook hier zijn ‘kindje’ voor en het kan niet op. We geven een recept uit het boek prijs én we verloten een exemplaar!In het boek worden 30 dagschotels geproefd en goedgekeurd door Johny Voners. Een mooie steekkaart van het brasserielandschap in Vlaanderen en Brussel. Met alle info over de brasserieën, zodat je zelf op stap kan gaan.Iedereen kent Johny Voners natuurlijk als Xavier Waterslaeghers in FC De Kampioenen waar hij steevast in elke aflevering vraagt om zijn dagschotel. In dit boek gaat acteur Johny Voners op zoek naar échte dagschotels. Hij bezoekt 30 brasserieën in Vlaanderen en Brussel, laat zich telkens vergasten op een lekkere schotel en slaat aan de praat met de chef. Hij doet hierbij zowel sfeervolle tavernes aan als meer upmarket brasserieën en krijgt zowel oertraditionele borden als trendy food voorgeschoteld.


Picture Perfect

CATEGORIE: Om te ontdekken - en door te vertellen

Deel dit artikel

j

'Iedere foto is een wandeling in de wereld'. - Dirk Lauwaert. Zo luidt het op de muren van Antwerp Photo. En ik kon het niet meer eens zijn met deze woorden. Deze week trok ik naar Antwerp Photo en werd ik van de ene wereld in de andere meegenomen. Zoveel verhalen, zo'n divers aanbod en zoveel schoonheid. Schoonheid in mooie beelden, maar nog des te meer ook in imperfecties en 'ver van ons bed'-shows.  Momenteel lopen er maar liefst vier expo's in de prachtige locatie vlak aan het MAS.


Homemade gember icetea

CATEGORIE: Om op te eten - alles wat lekker is

Deel dit artikel

gember ijsthee

Homemade gember icetea Met de huidige temperaturen kunnen we gerust een verfrissend drankje gebruiken, en geloof me van dit recept wil je gewoon liters binnenkappen! De gember en het citroengras maken het zalig exotisch en het citroensap zorgt dat onze dorst echt gestild wordt. Dit is echt overheerlijk!