Volg ons

Mijn romantische Valentijnstafel.

CATEGORIE: Om aan te beginnen - haalbare doe-het-zelfjes

Deel dit artikel

Veerle Dobbelaere's Valentijn

Je weet het ondertussen al, ondanks mijn aversie tegen dat commercieel gedoe met hartjes en chocola en frulletjes, ben ik toch een fan van de liefde. Niet alleen dat, ik hou ook van lekker eten én een mooi gedekte tafel. Dus laat ik 14 februari toch liever niet zomaar voorbij gaan. Niet dat we ons uitsloven voor elkaar en onze liefde hoeven te bewijzen met dure cadeau’s en dito etentjes.
Nee, we maken het gewoon extra gezellig. Iets vroeger die laptop dicht, iets meer dan het dagelijkse jeanske, en wat extra aandacht voor die tafel. Voor NEST magazine dekte ik mijn meest romantische tafel en ik deel ze graag nog eens met jullie.
Om te beginnen een wit tafelkleed, daar komt rood het beste op uit. En als we dan toch gaan, dan gaan we all the way! :)

liefdestafel Valentijn
Ik gebruikte wit servies en maakte een witte étagère met oud servies, dan ging ik aan de slag met zoveel mogelijke rode accessoires: rode papieren ( zelfgemaakte) bloemen, rode eetbare hartjes, rode rietjes, en een rode smoothie. Die maakte ik met cranberry juice, frambozen uit de diepvries en amandelmelk, om de dag gezond én liefdevol te beginnen. Katrien heeft ook nog een heerlijk recept gemaakt.

rode smoothie
Ik kocht rode snoepslierten om mijn liefde nog meer in de verf te zetten - je kan er ook zijn of haar naam mee maken. En als kers op de taart maakte ik heerlijk ouderwetse pomme d'amour.
Met dank aan Bieke Claessens voor de prachtige foto's.

suikerbonen hartjes
Dan wens ik jullie een warme, liefdevolle, smakelijke dag toe!

Veerle Dobbelaere