Volg ons

Hip draadmandje met kruidenzout

CATEGORIE: Om aan te beginnen - haalbare doe-het-zelfjes

Deel dit artikel

kruidenzout veerle & ka
kruidenzout veerle & ka

Hip draadmandje met kruidenzout 't is volop pakjestijd en waarom geen extra persoonlijke touch toevoegen aan een gekocht item? Altijd leuker om er iets extra van jezelf aan toe te voegen zodat de krijger ziet dat je er moeite voor gedaan hebt... Ik ga voor een metalen mandje dat nu hip is en je voor weinig geld kan krijgen in vele grote winkels zoals Hema, Sissy Boy... En dan pimpen maar! Je kunt ze vullen met snoep en koek, olieflesjes, badproducten, cactussen, bureaumateriaal... Omdat ik wel enkele vriendinnen heb die graag koken, vind ik het leuk om ze te vullen met wat glazen tubes met kruidenzout.


Nog meer feestelijke vouwtips voor je servetten.

CATEGORIE: Om aan te beginnen - haalbare doe-het-zelfjes

Deel dit artikel

feestelijke servet

Heerlijk toch, die feesten! Gezellig samen zijn met familie, pakjes openen, lekker eten (iets teveel in mijn geval),...En vooral: die mooi gedekte tafel. Ik kan er niet aan doen, ik word er gewoon gelukkig van. Bloemen op tafel, kaarsen, lintjes, snoep, vruchten, kortom alles wat je tafel mooi maakt én waar je zin in hebt.Vaak maken mensen het zich veel te moeilijk en zijn enorm streng voor zichzelf.


25 keer eucalyptus voor de feesten

CATEGORIE: Om aan te beginnen - haalbare doe-het-zelfjes

Deel dit artikel

studiojoop
parigote

25 keer eucalyptus voor de feesten Hou je net als ik van sobere maar toch stijlvolle decoratie? Niet te duur maar toch mooi en gezellig?Geen kitsch maar eenvoudig en naturel? Dan raak je met enkele takken eucalyptus al een heel eind. Door de mooie vergrijsde tinten maakt hij je feesttafel of interieur chic en trending. Eucalyptus vind je in verschillende soorten: langwerpige blaadjes of grotere ronde. De takken combineren mooi met donkere bloemen, hertengeweien, groene pompoenen, schapenvelletjes, glaswerk, wit gekreukt linnen... om cadeautjes te decoreren, op de feesttafel, in kransen, bloemstukken, rond kaarsen of heel simpel: enkele takjes in een vaas of fles...


Hoe je van je papieren servet een feestelijke smoking maakt.

CATEGORIE: Om aan te beginnen - haalbare doe-het-zelfjes

Deel dit artikel

smoking servet

Ja, ja, ja ik weet het, het is glimmer en glitter en kitsch en bovendien erg cliché. En toch hou ik van de kerstsfeer. Al die lichtjes maken het vroege donker goed. Niet alleen dat, ze maken het ook spannend en veelbelovend. Samen met de mooi ingepakte cadeau's onder de versierde kerstboom, creëren ze de ideale sfeer om de koude te trotseren en je hart te verwarmen aan je geliefde, je gezin en familie. Geruime tijd op voorhand begin ik dan ook met het denken aan mijn tafel: welk tafelkleed, welke accessoires, welk servies en welke servetten.


Tips om je cadeau’s nóg feestelijker te maken.

CATEGORIE: Om aan te beginnen - haalbare doe-het-zelfjes

Deel dit artikel

trio van cadeautjes

Ik hou van cadeautjes. En dan nog het liefste om te geven. Versta me niet verkeerd, krijgen is ook plezant, maar geeft me soms wat stress. Wat als ik het al heb? Wat als ik het niet mooi vind? Het is al moeilijk om een vriendin het kassaticket te vragen van het boek dat ze net gaf en dat achter haar in de boekenkast staat te schitteren, laat staan dat je iemand moet vertellen dat blauw echt niet jouw kleur is of dat het wel mooie oorringen zijn maar dat je bijna nooit juwelen draagt. Nee, dat doe je niet.


DIY - Een funny cadeautje voor die hard zoetekauwen

CATEGORIE: Om aan te beginnen - haalbare doe-het-zelfjes

Deel dit artikel

veerle&ka - DIY present

DIY - Een funny cadeautje voor die hard zoetekauwen In case of emergency break glassBinnenkort is het terug zover, pakjestijd! En de zoektocht naar hét perfecte cadeau is dikwijls verre van makkelijk... Maar waarom eens geen zelfgemaakt presentje? Zoveel toffer en persoonlijker en geloof me: 't is superplezant om te maken. Ideaal voor die snoepkous van een vriend of vriendin!Mét een vleugje humor, want hé, jullie lachen toch ook heel wat af samen!


Knutselen met kastanjes.

CATEGORIE: Om aan te beginnen - haalbare doe-het-zelfjes

Deel dit artikel

Herfstvoeten

Wat hou ik van de herfst! De ochtendwandeling met mijn hond is in dit seizoen, als het droog is tenminste, alles behalve een straf. Integendeel, ik hou van dat kleurenpalet vol rood, geel en groen. Uit voorzorg neem ik steeds een zakje mee zodat ik ongeremd bladeren, takjes en kastanjes kan rapen. Die ik dan thuis te drogen leg, om eens iets mee te doen...En zo heb ik afgelopen dagen mijn vuil kleren aangetrokken, mijn verfpot bovengehaald en mijn schatten gemonsterd.