Volg ons

WIN WINner WINst

CATEGORIE: Om aan te beginnen - haalbare doe-het-zelfjes

Deel dit artikel

veerle tekent
veerle speech

Vijf exemplaren om weg te geven... Of om te houden, mag ook. In ieder geval: ik heb goed nieuws. Vorige donderdag is mijn 2de boek "Te gast bij Florina" boven de doopvont gehouden en het was fantastisch.

wasbar boys

Lieve vrienden, mijn dierbare familie, een hoop kennissen en zelfs een paar collega's waren aanwezig op het feestje. De nacht daarvoor niet echt veel geslapen want toch een beetje stress: gaat het boek er uit zien zoals ik wil (het is pas woensdag van de drukker gekomen), zal er genoeg volk zijn, wat zullen de mensen er van vinden, is de kaft mooi, trekt het boek aan als je het ziet… Kortom vragen vragen vragen.

publiek
En dus ging ik donderdag in mijn mooiste kleed, een hoop concealer én met wat lood in mijn schoenen naar de geweldig mooie boekhandel 't stad leest in Antwerpen, voor de gelegenheid feestelijk aangekleed met prachtige bloemen.
Samen met Lut van uitgeverij Van Halewyck, heb ik de gasten toegesproken: hoe het boek er gekomen is en wat ik ermee wil vertellen. Dat ik hoop dat mensen er een dik pak handige tips kunnen uithalen en tonnen inspiratie om een betere gastvrouw of - heer te worden. Dat er niet alleen veel ideeën maar ook mijn ziel en zaligheid in zitten. (De man hieronder is mijn papa trouwens)

papa
Niet te lang natuurlijk want daarna was het tijd om te feesten, tenminste voor de gasten. Want wat Lut me nog niet verteld had, is dat zo'n boekvoorstelling wel plezierig is, maar toch vooral werk. Als een écht auteur ging ik namelijk aan het signeren, en in elk boek heb ik een gepaste boodschap geschreven. Gelukkig kwam mijn man me af en toe bevoorraden met een heerlijk glas champagne.

veuve
Het is hartverwarmend te horen dat waar je maanden hard aan gewerkt hebt en enorm naar uitgekeken, dat mensen er van houden. Van de inhoud en de vorm. Van de woorden en de daden.
Van de mooie foto's van Karen van Winkel en de prachtige vormgeving van Katrien Van De Steene.
Dus veel te laat belandde ik die nacht moe en voldaan in mijn bedje.
Ik hoop nu dat het boek zijn weg vindt naar zoveel mogelijk harten en huizen. En om daarbij wat te helpen, geef ik 5 exemplaren weg. Getekend natuurlijk.
ode Wat je daarvoor moet doen: deel dit artikel met zoveel mogelijk mensen en laat me weten wat jij hebt met gasten ontvangen of knutselen of je oma en hoe je denkt dat m'n boek daarbij kan helpen.
En dan trek ik uiterlijk op zondagavond 27 september met mijn onschuldige linkerhand de winnaars en laat jullie dat weten op onze Veerle & Ka pagina.

Veerle Dobbelaere