Volg ons

Ik was model voor één dag!

CATEGORIE: Om graag te zien - en aan te doen, op te zitten, aan de muur te hangen ea

Deel dit artikel

Veerle 1

Niet dat het mijn droom was als kind, het prinsessenbestaan was niet echt aan mij besteed want ik klom liever in bomen. Maar naarmate ik ouder werd en andere actrices af en toe model zag staan, dacht ik bij mezelf: ‘ Hm, misschien dan toch. Ooit, één keertje.”
Doen alsof. Alsof je de mooiste vrouw van de wereld ben, met de blik van een tijger.
Niet met de ideale maten en rimpelloos want daar vallen mensen eigenlijk niet voor. Wel de beste versie van jezelf, met mooie kleren en make up en de ideale belichting...
Dus kwam de vraag van Elke Peeters, die ik kende van onze Clodette winkel in Antwerpen, als geroepen. Of ik model wou staan voor haar nieuwste collectie.
Omdat ik niet alleen haarzelf maar vooral ook haar collectie prachtig vind, zei ik volmondig “ Jaaaaa!”. En zo komt het dat ik enige tijd geleden met huisfotografe Tamara Deridder en make up artieste Caroline Quirynen en natuurlijke ontwerpster Elke zelf, de dag heb doorgebracht in een koude loods   ( het leven van een model is hard), om model te zijn voor één dag.

Veerle 2
We zochten hoekjes en vonden kanten, we zochten bochten en vonden aantrekkelijke poses, we zochten een houding en vonden een attitude...en gingen ’s avonds moe maar voldaan naar huis.
Ik had het mooiste van mezelf gegeven, fier als een gieter om draagster te zijn van zoveel moois en met de blik van een tijger.

Veerle 3
 Je begrijpt dat ik nauwelijks kon wachten op het resultaat en was enkele weken later zo blij als een kind dat de foto’s in mijn virtuele postbus vielen.
Omdat ik niet gewoon ben mezelf te zien als zulk een diva, stuurde ik één foto met een bang hartje door naar mijn man... die hem onmiddellijk bombardeerde tot bureaublad. ☺
En nu mag ik dus – eindelijk- het resultaat aan jullie laten zien. Om dan weer met een bang hart jullie mening af te wachten.
Dit is alvast mijn lievelingsfoto:

veerle 4
Nog veel meer kunnen jullie verder bekijken hier.
En omdat zowel Elke als ik zoooo blij zijn met het resultaat, willen we jullie laten delen in de vreugde: ik mag namelijk dit heerlijk halssnoer weggeven uit haar prachtige Mme Butterfly collectie.
Wat je hiervoor moet doen:
• dit artikel op jouw Facebook pagina delen en onze Veerle & Ka pagina taggen.
• ons vertellen waarom jij de schat bent die dit juweel verdient. ( en je mag overdrijven)

Elke, Katrien en ikzelf kiezen dan een winnaar. Veel plezier ermee.
( en laat me ajb weten wat jullie vinden van de foto's)

Veerle Dobbelaere