Volg ons

Er was eens...

CATEGORIE: Om nooit te vergeten - verhalen van mensen en mooie woorden

Deel dit artikel

veerle aan bureau
katrien in het groen

ER WAS EENS EEN DAG WAAROP EEN SLIMME VROUW (de meeste vrouwen die ik ontmoet zijn erg bijzonder) me suggereerde dat het een goed idee zou zijn een blog te beginnen.

Hoewel ik af en toe tijd nam om een blog over design of koken te lezen, was ik niet echt thuis in de blogsfeer. Hoeveel blogs waren er? Hoeveel lezers zijn er? Waar zou ik iets kunnen bieden? Waar zou ik de tijd vandaan halen? Wat heb ik te vertellen? Hoe gaat dat in zijn werk? Hoe begin je eraan? Wat heb je nodig? Kortom, veel te veel vragen. Ik parkeerde het idee.

En toch, het bleef borrelen. Ik schrijf graag, ik krijg graag feedback, ik deel graag, ik denk graag, ik inspireer graag, ik ontdek graag, ik zie graag… alleen: wanneer?! 
Mijn agenda puilt al uit van alle activiteiten die gepland staan en geregeld neem ik me voor vaker ‘nee’ te zeggen.

In dat kader was er nog iets bijnemen gewoonweg geen optie. En toch, ik had wel goesting...
Dus toen ik op een zwoele zomeravond over het blog idee begon met mijn vriendin en grafisch vormgeefster (van o.a. mijn designlabel Clodette), bleek het idee nog niet zo slecht. En vooral: iets minder onhaalbaar. Want niet alleen was Katrien enthousiast, ze wou ook graag meewerken!
En dat opende nieuwe mogelijkheden: onze tijd gedeeld, onze talenten vermenigvuldigd! Haar fijne oog, exquise smaak, zin voor avontuur, speelse humor, keukenprinsesgehalte en vele waardevolle dingen meer, gecombineerd met een jarenlange samenwerking, heeft ervoor gezorgd dat we die avond beslisten de stap te zetten: we beginnen samen een blog.

En toen gingen we op pad: wie kan helpen met het hoe en waarom? Waar en wanneer? Wat en hoeveel? We ontmoetten (nu al) veel lieve, behulpzame mensen die ons handje vasthielden bij de eerste stappen.

Zodat we nu, een beetje trots, een beetje angstig en nog redelijk onwennig, als een kind op het ijs, met voorzichtige passen onze intrede doen in de wereld van de blog.

We hopen jullie vaak te inspireren met poëtische, inspirerende, hoopvolle tips en verhalen. Echter, we kunnen niet zonder jullie, dus reageer op onze posts en leidt ons naar beter, schoner, waardevoller!

Alvast een hele dikke dankuwel!
Ah ja, en om ons begin te vieren, zijn we meteen maar eens goed gaan eten (maar daarover later meer).

Veerle Dobbelaere