Volg ons

Hollywood aan de Schelde - part two.

CATEGORIE: Om nooit te vergeten - verhalen van mensen en mooie woorden

Deel dit artikel

Katrien & Veerle

Zoals Katrien reeds wist te vertellen afgelopen maandag, hebben we het er eens goed van gepakt. Van de luxe, van het leven, van de presentjes en verwennerijen. Soms kom ik mensen tegen die denken dat BV’s ( en daar hoor ik nog steeds een beetje bij) op een andere planeet wonen. Een speciaal deeltje van Vlaanderen waar er elke dag glamoureuze feestjes plaatsvinden met liters drank, kaviaar a volonté en natuurlijk sex & drugs. Een deeltje waar ik voor dag en dauw perfect gemaquilleerd in m’n laatste nieuwe Chanel op Louboutins onder begeleiding van een koppel bodyguards, naar de fitness club ga alwaar m’n personal trainer me opwacht. Daarna staat mijn diëtiste klaar met een uitgebalanceerd ontbijt terwijl mijn agent de planning van de dag met me doorneemt. Wel, ik moet jullie teleurstellen: zo werkt het niet. Het leven van een acteur/ designer/ coach is veel boeiender dan dat: wij werken keihard voor ons geld. En daar houden we van. Ik toch. Ondanks dat teveel glitter niet aan mij besteed is, kan ik toch heel af en toe de prinses in mezelf bovenhalen en voluit geniet van verwennerij op z’n Hollywoods.
Ik zeg dus helemaal geen nee als Friends of the Brands met één keer per jaar uitnodigt. Integendeel: ik kijk er enorm naar uit om te ontdekken en genieten. En te geven, want dat hoort er ook bij. Het ene kan niet zonder het andere.
Vandaar dat ik meteen deze dag tot teambuilding uitriep voor ons Veerle & KA team. En ja, twee mensen zijn ook een team. En ja, wij twee hebben heerlijk genoten: van een lekker en gezond ontbijt van Charlie’s om vervolgens de diva’s in ons boven te halen en als een filmster alle behandelingen te ondergaan. Met plezier toon ik jullie wat we allemaal ontdekt hebben:

Stofzuigen zal nooit meer hetzelfde zijn. Ik heb reeds zijn grote broer die mijn huis onder handen neemt, maar deze kleine versie is niet alleen schattig, ook erg handig. Eureka voor Dyson!

Dyson
Katrien en ik vielen niet alleen voor de erg charmante ontwerpster van Tailor & Elbaz, maar kozen ook een echte cowgirl trui uit. Foto’s hiervan volgen later, als Katrien en ik mekaar nog eens life zien. ☺
Ik onthoud het merk om premières, interviews en ander openbaar vertoon op te leuken.

Tailor & Elba
Mijn man is helemaal gek van horloges, hij spaart nu al om p z’n 50ste zichzelf een pracht van een vintage exemplaar cadeau te doen. Ik voel de tijd aan ( haha), of als het echt niet anders kan, kijk ik op mijn gsm. Tot nu, nu pronkt er ( af en toe want nog een beetje wennen) een pracht van een bronzen Cluse aan mijn arm. De tijd laat hij me nog niet zien, niet omdat het horloge dat niet wil, maar omdat ik er gewoon niet op kijk om de tijd te zien. Ik kijk er naar en voel me eindelijk volwassen te zijn, met een échte horloge. Wat een uurwerk doen kan. ☺

Cluse

Ondanks het feit dat je je zonnebril moet opzetten als ik met blote benen rondloop, heb ik niets met zelfbruiners. Het lukt me gewoon niet om zonder vlekken of rare strepen het goedje aan te brengen. Ik heb me dan ook met veel plezier laten bespuiten door Marc Inbane, in de hoop eindelijk iets te vinden dat zelfs ik kan aanbrengen. Over het eerste resultaat ben ik in ieder geval zeer te spreken: het ziet er erg natuurlijk uit én blijft tot 4 dagen zitten. Laat de zon maar schijnen!

Katrien bruin
Veerle bruin
Over zon gesproken: ik heb de ware al gevonden. Nee, niet die kikker op de foto die in een prins veranderd, ik heb mijn prins alreeds in huis. Wel de ideale bikini van Triump om deze zomer mee rond te paraderen.

Triumph
En als kers op de taart, de revelatie zowel voor Katrien als mezelf: de kristalpad. Hoe vaak overkomt het me niet dat ik op een terrasje zit en mijn oog valt op een paar deugnieten van haren die mijn toch al witte benen ontsieren. Of nog erger: de zon schijnt onverwachts, ik heb zin in een kleedje en durf niet want die haren zitten er nog...en dat is nu verleden tijd. In amper enkele minuten en met wat draaiende bewegingen geef je niet alleen je huid een goede scrubbeurt, maar verwijder je ook alle haartjes. Bovendien is het nog een mini workout en goed voor je links- rechts coördinatie. Dubbele win dus. Voortaan zit het ding in mijn handtas.

kristalpad

En misschien ook in die van jullie, want we vroegen een exemplaar om weg te geven aan onze lezeressen. Willen jullie dit ook uitproberen, laat ons dan weten wat jouw ideale temperatuur is om je benen te ontbloten en je favoriet jurk of rok uit de kast te halen.

Veerle Dobbelaere