Volg ons

Katrien goes to hollywood

CATEGORIE: Om nooit te vergeten - verhalen van mensen en mooie woorden

Deel dit artikel

the gift suite

Decadent verwend... ‘Katrien, ge zijt met uw gat in de boter gevallen!’ Dat was het eerste dat bij me opkwam terwijl ik de invitatie las. Veerle stuurde me de mail van Friends of the Brands - the Gift Suite door, en mijn hart maakte weliswaar een sprongetje.
De eerste zin klonk al als muziek in mijn oren: ‘We bring Hollywood to Antwerp’.
Verder luidde het programma: een ontbijt, een trendpresentatie en een bezoek aan ‘Gift Suites’... wat dat laatste ook mocht betekenen, Veerle had me verzekerd dat het absoluut pure verwennerij zou zijn.
En als ik nu aan iets nood had, was het wel dàt! De laatste weken waren voor mij op professioneel vlak redelijk hectisch en die dag leek me echt de perfecte ontspanning om even weg te glippen aan de hoge werkdruk...

Oops, een kleine domper: de dag voordien werd een algemene staking aangekondigd van het openbaar vervoer... bijgevolg waren er monsterfiles voorspeld.
Enfin, geen enkele staker zou me weerhouden het ‘walhalla van de glitz & glam’ te bereiken, dus strijdvaardig zette ik m'n wekker een uurtje vroeger om voor dag en dauw te vertrekken...
2,5 uur later arriveerde ik in het prachtige Maison de Trazegnies in Antwerpen.

Wat werden we in de watten gelegd... een zalig ontbijt met de heerlijkste broden, tapenades, druifjes, smoothies, thee, kazen, cupcakes... en dit in een prachtig kader. Het weer was niet super, maar het was toch genieten op de prachtige binnenkoer van het statige herenhuis ofte B&B Maison de Trazegnies Antwerp‎, op deze locatie zou ik gerust een weekendje kunnen toeven, een oase van rust in de hipste stad van ons Belgenlandje...

the gift suite


the gift suite

the gift suite


the gift suite


the gift suite


Vervolgens kregen we een toffe trendpresentatie van Lonneke Nooteboom van Style My Day, een inspirerende en wervelende fashionista, personal shopper en stijladviseuse pur sang! Met de nodige flair, gebaren en enthousiasme werden we meegesleurd in haar wondere wereld van fashion en trends. Surf alvast eens naar haar blog!


the gift suite

Maar vandaag gaat het gelukkig niet alleen om krijgen maar ook om geven! Aan iedere genodigde werd gevraagd om een mooi kledingstuk of gadget mee te nemen voor het goede doel ‘Think Pink’ dat zij online zullen veilen in oktober, in teken van de borstkankermaand. Heidi Vansevenant, zelf een kankerpatient, getekend door schildklierkanker, is de begeesterde oprichtster en kwam persoonlijk de actie toelichten. Ik bewonder onmiddellijk haar energie, kracht en inzet om te vechten tegen borstkanker die haar vele lotgenoten teistert. In een paar minuten kan ze alle genodigden aanspreken met haar passionele relaas en laat ze niemand onberoerd... Waw, deze sterke, warme en toffe vrouw verdient veel ontzag!

the gift suite

Na deze ontroerende uiteenzetting is het tijd voor ontspanning en verwennerij. We worden naar boven geleid om in de prachtige vertrekken van het herenhuis ondergedompeld te worden in luxe en verzorging. Ik kijk mijn ogen uit en wil in mijn arm knijpen... overkomt me dit écht???

Veerle en ik mogen onmiddellijk plaatsnemen aan de stand van Caption. Twee glimlachende dames nemen onze nagels onder handen en we mogen kiezen uit wel 60 prachtige kleurtjes. Caption is niet zomaar een nagellak, het is een unieke lak met de eigenschappen van een gel, zonder het gebruik van een uv-lamp. Door middel van de Lac³-technologie is de lak bijzonder snel touch-dry, blijft 3 keer langer zitten dan een reguliere nagellak en is intens gepigmenteerd. Hierdoor dekken vrijwel alle kleuren in één keer. Te mooi om waar te zijn toch? Ondergetekende is niet snel te overtuigen, want vind maar eens een nagellak bestand aan afwassen, frotten, nagelbijten enz... maar ik moet toegeven, deze lak heeft het echt meer dan 3 dagen volgehouden aan mijn temperamentvolle nagelgeweld...

the gift suite


the gift suite

Hup, naar de volgende stand: we mogen plaatsnemen voor de glamoureuze spiegel van Be creative make-up en worden er meteen op los bepoederd. De bedoeling is de nieuwe trend op make-up gebied, namelijk ‘contouring’ op ons gelaat te demonstreren. Vakkundig wordt uitgelegd welke delen we donkerder en welke we helder moeten borstelen. Waw, de nieuwe vamps zijn opgestaan, we zien meteen het effect van deze truc! Op hun praktische videofilmpjes op de site kun je zelf makkelijk ontdekken hoe het moet! En uiteraard krijgen we wat make-up palletjes mee om thuis te oefenen, JUIJ!

the gift suite


the gift suite


the gift suite

Vervolgens schuiven we door naar de stand van Dermalogica om daar het ongelooflijke effect te ontdekken van hun charcoal rescue masque... niet op ons gelaat, want dat zou doodzonde zijn van de eerder aangebrachte make-up, maar op onze hand... Ongelooflijk welke zachtheid er ons vel overkomt ;-) of zoals ze het zelf zeggen: het masker ontgift, verheldert en revitaliseert iedere huidconditie met ingrediënten die overtollig talg verwijderen, poriën verfijnen, roodheid verminderen en de huid zachter maken. Dit masker is perfect voor iedereen die op zoek is naar een gezonde uitstraling.
Wie kan dit nu niet gebruiken...


the gift suite

the gift suite

the gift suite

We vallen van de ene verrassing in de andere, onze volgende date is er eentje met een bartender ;-) Hmm, ik moet eerlijk toegeven dat 11 uur op een doordeweekse dag zelfs voor mij nog iets te vroeg is om alcohol achterover te slaan, maar enfin, we gaan ons nu niet laten kennen, hé, en we laten ons verleiden om toch even te klinken en te nippen ;-) Skully Gin, van Nederlandse origine is niet zomaar een gin. Het is een kwaliteitsproduct met een frisse, jonge en vooral degelijke uitstraling en een warm en verjongend gevoel. We krijgen de eer om te kiezen uit het 4-ledige smakengamma en ik kies voor de verleidelijke Tangerine Twist Gin... De geur van mandarijn in balans met heerlijke volle fruittonen geeft direct een zachte en toch degelijk gevoel. De gin heeft naast de mandarijnsmaak ook een frisse toon van citrus en ander fruit. Deze gin is erg goed te combineren met zowel Fever tree original en de Fever Tree Mediteraan, laat ik me wijsmaken.
Veerle gaat avontuurlijker en kiest onverschrokken voor de Smooth Wasabi. Speciaal, werkelijk speciaal ;-) Sinussen tintelen door de scherpe en pittige geursensatie en de smaak is absoluut uniek.
PS: ontdek enkele hippe recepten voor cocktails met Skully gin.


the gift suite


http://www.skullygin.com/cocktails/


http://www.skullygin.com/cocktails/

We houden het wijselijk bij nippen en proeven, om onze verwentocht optimaal en bewust te kunnen beleven. Wat we erna nog allemaal krijgen en mogen ontdekken, vertelt Veerle je in de volgende blog...

Ik kan alleen maar zeggen dat ik nog nooit zo in de watten werd gelegd, optimaal genoten heb en de dag erna spierpijn had door met de zak vol attenties te zeulen. Bedankt Kim Valk van FRIENDS OF THE BRANDS, merci www.nans.be. BTW, mijn jongste dochter was nog nooit zo content om mij te zien thuiskomen met al dat moois en begon meteen alles uit te testen...

En omdat we niet alleen decadent willen verwend worden en alles graag delen, geef ik een pakketje weg met verwenproducten: de Charcoal Rescu Masque van Dermalogica, huile de bain fleurs d'amande van Kneipp, plus een anti aging daily power defense en een exfoliating cleanser van ZO SKIN HEALTH.

Alles wat je moet doen is hieronder de volgende vraag beantwoorden:
Uit hoeveel kleuren bestaat de nagellak Caption Collection?

Mijn dochter zal dan met onschuldige hand een winnaar trekken uit de juiste antwoorden.

Katrien Van de Steene