Volg ons

veggie taco's, zonnig en snel klaar!

CATEGORIE: Om op te eten - alles wat lekker is

Deel dit artikel

veggie taco's

Nodig voor 4:

12 taco schelpen
olijfolie
1 rode ui, gesnipperd
1 teentje look, versnipperd
1 blik linzen van 400 g
1 blikje tomatenconcentraat (40 ml)
2 theelepels komijnpoeder
peper en zout
1 avocado
24 kerstomaatjes
1 potje zure room (250 ml)
1 rode ui, in ringen
1 bosje koriander
1 limoen

bereiding:

Verwarm de oven voor op 125° C. Stoof de fijngesnipperde rode ui aan in de olijfolie. Giet er de uitgelekte linzen aan toe. Meng met de tomatenpuree. Kruid met de komijn en peper en zout en laat warm worden.
Snijd de avocado in schijfjes en de kerstomaatjes in tweeën.
Verwarm ondertussen de taco schelpen in de oven gedurende 15 min.
Bekleed de taco's met een bodempje linzen, wat tomaatjes en avocado, wat uiringen, een toefje zure room en versier met wat koriander. Besprenkel met wat limoensap voor de liefhebbers.


taco veggie

taco veggie

Katrien Van de Steene