Volg ons

Wat eten we vanavond?

CATEGORIE: Om op te eten - alles wat lekker is

Deel dit artikel

a

Een vraag die ongetwijfeld meermaals per week de revue passeert. School is alweer volop aan de gang en plannen is weer een kernbegrip voor alle ouders.

Dagelijks gezonde, best verse voeding op tafel toveren die dan liefst ook nog niet te veel tijd in beslag neemt én heel het gezin kan bekoren... alles behalve evident! Gezonde drukte to the rescue! 

Gezonde drukte is de gedeelde 'brainbaby' van 4 gezonde mama's die genieten van lekkere voeding, tijd met het gezin, een toffe job én een sociaal leven! Zij formuleren het antwoord op de vraag 'hoe krijgen we toch gezond eten op tafel mét applaus van de kids?' 

a

Het antwoord op die vraag beantwoorden zij met hun inspiratieboek 'Wat eten we vanavond?'. Praktische tips van ervaren mama's op een bedje van voedingsexpertise, de perfecte mix om snel, gezond én lekkere voeding klaar te maken. Dit boek zorgt ervoor dat jouw doordeweekse kookroutine efficiënter én gezonder wordt. 

Het is zonder twijfel een hele uitdaging om je kind gevarieerd en gezond te laten eten. Maar weet dat kinderen, net als volwassenen verlangen naar wat ze gewoon zijn. En goede gewoontes zijn goud waard. Dit boek zal je daarbij helpen. - Pascale Naessens

Uiteraard is het eenvoudiger om simpelweg de pot choco op tafel te zetten, maar het belang van gezonde voeding kan haast niet overschat worden. Door gezonde voeding klaar te maken bescherm je je kinderen en jezelf tegen obesitas, vermoeidheid en allerlei kwaaltjes. Maar liefst 80% van de kinderen met overgewicht heeft daar op volwassen leeftijd ook last van. Zo luidt het in het voorwoord van Prof. dr. Leonard Hofstra.

Gezonde Drukte verzamelt maar liefst 60 recepten met minder geraffineerde koolhydraten, meer gezonde vetten én bomvol groenten! Daarnaast krijg je ook een hoop tips en tricks, advies van experts, mix-and-match-methodes, een groenteproefkaart, handige weekmenu en ready to go boodschappenlijstje!

Neem deel aan onze winactie op de Facebookpagina van Veerle & Ka  en win dit boek!

a
a
a
a

Veerle Dobbelaere