Volg ons

Het is dé moment voor Het Moment!

CATEGORIE: Om te ontdekken - en door te vertellen

Deel dit artikel

a

'Het is alsof je ongeduldig naar muziek luistert en er enkel naar verlangt de eindnoot te horen, of te dansen enkel om op een bepaald punt op de vloer terecht te komen.' - Alan Watts. De momenten waarop de tijd stopt, de momenten waarin we ons volledig verliezen in het NU zijn eerder uitzondering dan regel. 'Ik heb daar geen tijd voor' of 'kom, doe voort' nemen de bovenhand.


Welcome to paradise!

CATEGORIE: Om te ontdekken - en door te vertellen

Deel dit artikel

ALAIN EN VEERLE

De zomer loopt stilaan ten einde, het schooljaar vangt weer aan. Tijd dus om terug (en ook een beetje vooruit) te blikken naar onze vakanties. Wij kijken er in ieder geval met veel weemoed naar terug! Hier is ons verhaal: in januari zijn Alain en ik voor het eerst met Pegase op vakantie geweest en dat is ons bevallen. Zo goed bevallen dat we niet lang daarna onszelf getrakteerd hebben op een volgende reis. Work hard play hard ☺. Griekenland stond op ons lijstje en dan vooral de Griekse eilanden.


Dagschotel, een boek van Johny Voners

CATEGORIE: Om te ontdekken - en door te vertellen

Deel dit artikel

Johny Voners - dagschotel

Dagschotel, een boek van Johny Voners Er zijn zo van die dagen dat ik dubbel zo content ben met mijn job. Vandaag was zo'n dag: het boek van Johny Voners, waar ik de vormgeving voor mocht doen, werd voorgesteld en dat ging gepaard met een feestje! En deze auteur was dan ook een echte schat om mee samen te werken... Met plezier stel ik dan ook hier zijn ‘kindje’ voor en het kan niet op. We geven een recept uit het boek prijs én we verloten een exemplaar!In het boek worden 30 dagschotels geproefd en goedgekeurd door Johny Voners. Een mooie steekkaart van het brasserielandschap in Vlaanderen en Brussel. Met alle info over de brasserieën, zodat je zelf op stap kan gaan.Iedereen kent Johny Voners natuurlijk als Xavier Waterslaeghers in FC De Kampioenen waar hij steevast in elke aflevering vraagt om zijn dagschotel. In dit boek gaat acteur Johny Voners op zoek naar échte dagschotels. Hij bezoekt 30 brasserieën in Vlaanderen en Brussel, laat zich telkens vergasten op een lekkere schotel en slaat aan de praat met de chef. Hij doet hierbij zowel sfeervolle tavernes aan als meer upmarket brasserieën en krijgt zowel oertraditionele borden als trendy food voorgeschoteld.


Picture Perfect

CATEGORIE: Om te ontdekken - en door te vertellen

Deel dit artikel

j

'Iedere foto is een wandeling in de wereld'. - Dirk Lauwaert. Zo luidt het op de muren van Antwerp Photo. En ik kon het niet meer eens zijn met deze woorden. Deze week trok ik naar Antwerp Photo en werd ik van de ene wereld in de andere meegenomen. Zoveel verhalen, zo'n divers aanbod en zoveel schoonheid. Schoonheid in mooie beelden, maar nog des te meer ook in imperfecties en 'ver van ons bed'-shows.  Momenteel lopen er maar liefst vier expo's in de prachtige locatie vlak aan het MAS.Zo moeder, zo dochter!

CATEGORIE: Om te ontdekken - en door te vertellen

Deel dit artikel

Met Pebbles de stad in

Wij zijn er eentje, een moeder-dochter duo! Samen op stap om verwend te worden door Karen en haar dochters, Louise & Fauve. Samen runnen zij een pracht van een zaak in het hartje van Antwerpen dat de naam B-nut kreeg. Trendy doch voorzien van huiselijke warmte in één van de, volgens mij, schattigste straatjes van Antwerpen. 'Oh nee, weer zo'n healthy, typisch mama'- plekje. Mijn dochter was niet meteen overtuigd toen ik haar uitnodigde voor onze lunchdate. Tot we daar waren.


Een goede massage, of het belang van zelfzorg.

CATEGORIE: Om te ontdekken - en door te vertellen

Deel dit artikel

Studio A Beauty

Druk, druk, druk. Dat kennen we allemaal. Niet dat het niet plezant om veel te doen hebben van wat je graag doet, soms is het zaak om wat pauze in te lassen. Aangezien we dat met z’n allen soms vergeten, ben ik daar heel actief mee bezig. Zo ontvang ik gasten bij me thuis die ik in de beleving zet en langs alle kanten laat proeven van vertraging. En natuurlijk moet je zelf ook doen wat je zegt. Dus pauzeer ik zelf ook geregeld.