Volg ons

Als kind was het mijn droom om veearts te worden!

CATEGORIE: Om te ontdekken - en door te vertellen

Deel dit artikel

Stitch en Herbafix

Niet alleen 'spaarde' ik alle insecten en wormen die ik vond, ik was gek op onze katten ( minstens 2 hadden we er steeds in huis) en onze Krak, een Duitse Staande. Ik had het gevoel dat ik dieren begreep en zij mij. Het plezier van thuis te komen met een hond die je kwispelend tegemoetkomt, altijd goedgezind en nooit mopperend over één of ander.
Ja, dieren waren mijn vrienden en toen je me vroeg wat ik later wou worden, was mijn antwoord steevast: dierenarts!
Nu weten we ondertussen allemaal dat de dieren hebben moeten wijken voor mensen en ik van het toneelspelen mijn beroep heb gemaakt. Maar dat wil niet zeggen dat dieren geen plaats meer hebben in mijn leven. Integendeel, ik heb sinds ik alleen woon altijd huisdieren gehad: poezen, honden, vissen,...
En sinds 12 jaar is dat onze Franse Bulldog Stitch. Mensen met huisdieren weten het, ze zijn als kinderen, maken deel uit van je gezin en je kan je niet inbeelden hoe een leven zonder zal zijn. Alleen het beste, dat wil je ze geven.
Dus was ik ontzettend blij met mijn nieuwe vondst: Herbafix, gezonde voeding voor honden. Een vrouw met enorm veel passie die vanuit haar liefde voor dieren een voeding is gaan ontwikkelen van het zuiverste soort. Koudgeperst, met de juiste ingrediënten en olie om toe te voegen. Goed voor de huid en ingewanden van je hond.
En dat heb ik getest. Stitch heeft als Franse Bulldog weleens last van zijn darmen ( en dat is een understatement) en dus een prima proefkonijn. Hij is er helemaal gek van, zijn vacht straalt en hij heeft minder last van zijn darmen. Iedereen blij dus! Had ik deze voeding maar vroeger ontdekt...
En hoe geestig, er is ook een kerstpakket te koop met naast de voeding een eetbaar speeltje en een knuffel waar zelfs mijn oude bompa hond gek van is. Zo heeft hij ook iets liggen onder de kerstboom!

Aan het goede nieuws komt geen einde en ik mag een kerstpakket weggeven. Laat me de naam van je viervoeter weten en zijn charmantste eigenschap en we kiezen weldra een winnaar!

Kerstpakket Herbafix

Veerle Dobbelaere