Volg ons

De kapitein die zijn vrouw meenam naar de Wifty party.

CATEGORIE: Om te ontdekken - en door te vertellen

Deel dit artikel

de kapitein en zijn vrouw

Dat we meer wilden dansen. Dat was de conclusie die mijn man en ik onlangs trokken bij het overlopen van wat ons gelukkig maakt. Ondanks de goede voornemens die we na onze deelname aan Dansdate maakten, namelijk dat we zeker verder Salsa zouden dansen, zetten we in de praktijk veel te weinig een stap op de dansvloer.
Dus toen vriendin en Wifty Hélène ons uitnodigde op hun 8ste feest, zeiden we volmondig "Jaaaaa!".
Het thema was Love Boat, wat me ineens 30 jaar terug in de tijd katapulteerde. Toen ik elk weekend de dancings afschuimde en dansen mijn tweede natuur was. Toen ik de nummers die ik graag hoorde grijs draaide en van achter naar voor van buiten kende. En ook toen ik nog geen prins had om mee te dansen. 
Zo maakten Alain en ik ons afgelopen zaterdag op als kapitein en zijn gade om de vernieuwde Velvet Lounge te gaan ontdekken. Samen met een honderdtal andere gasten schoven we eerst aan voor het Captain's dinner georganiseerd door de Wifty's, om dan rond 22u de tafels opzij te schuiven, plaats te maken voor een nieuwe lichting gasten en ons helemaal te laten gaan op de dansvloer. Ook mijn studiegenote en vriendin Bang Bang Ladesh is uit haar winterslaap ontwaakt en was aanwezig om ons allen te entertainen! Kortom, we dansten tot we er zielsgelukkig van werden, mijn kapitein en ik en kijken al uit naar een volgende gelegenheid.
En als je je afvraagt hoe een Wifty feest er uitziet, kom dan gerust eens langs op het volgende. Maar doe je dansschoenen en een licht t-shirt aan want wij dansen dat de stukken eraf vliegen! Want Wifty's weten hoe ze moeten feesten! 

BANG BANG LADESH EN WIJ
WIFTY'S

Veerle Dobbelaere