Volg ons

Een goede massage, of het belang van zelfzorg.

CATEGORIE: Om te ontdekken - en door te vertellen

Deel dit artikel

Studio A Beauty

Druk, druk, druk. Dat kennen we allemaal. Niet dat het niet plezant om veel te doen hebben van wat je graag doet, soms is het zaak om wat pauze in te lassen. Aangezien we dat met z’n allen soms vergeten, ben ik daar heel actief mee bezig.
Zo ontvang ik gasten bij me thuis die ik in de beleving zet en langs alle kanten laat proeven van vertraging.

Studio A
En natuurlijk moet je zelf ook doen wat je zegt. Dus pauzeer ik zelf ook geregeld. Ik ga wandelen met mijn hond, spring wat op mijn trampoline, neem tijd voor een heerlijke koffie met opgeklopte melk, lees een boek, kijk op een zondagmiddag naar 3 afleveringen van een reeks,…of boek een massage.
Dit keer vroeg An van Studio A of ik zin had om iets uit te proberen. Natuurlijk zei ik ja.
En zo stond ik een dag voor ik mijn driedaagse opleiding Inspirerend Spreken ging geven, voor haar deur. Nu nog midden in de stad, vanaf mei op een ander adres.

Veerle Dobbelaere
En ik heb genoten: aangezien mijn gezicht nog min of meer in de plooi lag, koos ik voor een behandeling van mijn benen: een crémé, een massage, een machine die het nog dieper doet inwerken. Ik kan niet wachten tot het weer zomer wordt. Misschien nog wel een paar keer terug gaan vlak ervoor. Voor de zekerheid. ☺

In ieder geval, ik heb genoten en kom zeker terug om andere stukken te laten behandelen.
En weet je wat, ik mag ook iets weggeven. Laat me gewoon weten waarom jij een pedicure verdient, en we trekken binnenkort een winnaar! Wie weet lig jij dan op dat bed...

Studio A voor jou

Veerle Dobbelaere