Volg ons

Een heerlijke lunch bij BLT.

CATEGORIE: Om te ontdekken - en door te vertellen

Deel dit artikel

salade met zalm
BLT Antwerpen binnen

Er zijn zo van die mensen die je niet elke dag hoeft te zien om ze graag te zien! Vera Smets is er zo eentje. Ik leerde haar enkele jaren geleden kennen toen Clodette nog in de kinderschoenen stond en zij leerde me alles over balansen, resultatenrekening, winst, cash,...kortom de basics voor een ondernemer. Op haar graf zal ongetwijfeld “ zij leerde haar volk tellen” komen te staan. ☺
Op mijn beurt begeleidde ik haar met een event in het MAS dat ze voor haar vrienden en trouwe klanten in mekaar stak en waar ik mee de structuur bepaalde alsook de presentatie van die dag voor mijn rekening nam.
Sindsdien zijn we mekaar blijven zien. Om de 2 à 3 maanden lunchen we samen. De tijd is steeds tekort aangezien we zoveel te vertellen hebben: over onze kinderen en gezin, onze nieuwe projecten en de wereld in het algemeen. Hoe verschillend we ook zijn op sommige vlakken, op andere vlakken begrijpen we elkaar heel erg goed.
En nu was het weer zover: tijd voor een lunch! Vera woont net buiten Antwerpen en ik ben diegene die haar de beste plaatsjes in Antwerpen mag laten ontdekken. Dit keer nam ik haar mee naar één van mijn lievelingsplekken om te ontbijten of lunchen: BLT.

HET MENU

ROMAN AAN DE TOOG
Roman was in zijn vorig leven chef in écht restaurant en heeft zich nu geworpen op de meer informele keuken. Lees heerlijke salades, broodjes, burgers,...eenvoudige gerechten maar allemaal van de hoogste kwaliteit. En dat in een prachtig, nostalgisch interieur. Wij gingen beiden voor een salade: ik met rauwe gemarineerde zalm en gerookte forel, Vera koos de bloedworst en appel.

ONZE SALADES
We vonden het allebei super lekker!  
En als Vera het goedkeurt, dan geef ik het met plezier door aan jullie!

Vera Smets en ik

BINNEN
EIKEN

Veerle Dobbelaere