Volg ons

Een interview in stijl in Fosbury & Sons

CATEGORIE: Om te ontdekken - en door te vertellen

Deel dit artikel

Ellen & Veerle Dobbelaere

Ik had er al veel over gehoord, veel goeds... En was er zelf nog niet geweest. Hoewel op luttele passen van mijn huis. Maar ja, wie heeft er een workspace nodig op 10 passen van zijn voordeur waar hij thuis is in het vrolijkste bureau ever?
In ieder geval, van buiten zag het er geweldig uit, uit goede bron vernam ik dat het binnenin nog veel inspirerender was. Dus toen ik een interview ging plannen met Ellen Bogaert van de Gazet van Antwerpen, stelde ik voor daar af te spreken. 
Zowel voor Ellen als mezelf was dit onze eerste kennismaking en het moet gezegd: we zijn beiden onder de indruk. Een fantastisch grote, open ruimte waar de industriële look behouden is gebleven en het toch warm en gezellig oogt. Door te werken met veel groen, aparte hoekjes met zetels, tafels en een giga trap, creëer je een ruimte waar het inspirerend werken is. Zowel als je alleen bent, als in groep. Je ziet er dan ook de ene meeting na de andere plaatsvinden, in de grote gemeenschappelijke ruimte of in aparte zalen, alles kan. Ze geloven in samen, in inspiratie en in licht en lucht. Precies waar ik ook in geloof!
Ook de koffie is heerlijk en jammer dat ik geen tijd meer had om daar te lunchen. Coffeelabs neemt dit gedeelte voor zijn rekening en het moet gezegd: het deed ons watertanden.

Het interview ging over  mijn nieuw concept " De gasten van Veerle", waar ik ook een ruimte wil creëren waar mensen kunnen verbinden. Met zichzelf en anderen, met mooie spullen en eerlijk eten.De match was dus compleet en ik heb me voorgenomen wat vaker op de koffie te komen hier.
Oh enne, over dat interview, daar hoor je heel snel meer over!

Fosbury & Sons
Coffeelabs

Veerle Dobbelaere