Volg ons

Het verhaal van Nancy,

CATEGORIE: Om te ontdekken - en door te vertellen

Deel dit artikel

Nancy en dochter

een inspirerende madam. Ik heb het geluk heel veel nieuwe mensen te ontmoeten. Sommigen van ver, anderen dankzij mijn " De gasten van Veerle", van dichterbij. Daar zitten heel vaak enorm boeiende mannen en vrouwen bij, waar ik af en toe eentje aan jullie wil voorstellen. Nancy Lamont is zo'n madam. Eentje met pit en het hart op de juiste plaats. Ik laat haar zelf aan het woord:

"Ik ben Nancy, mama van een dochter van 28 jaar en vrouw van mijne schattie Peter, beste vriend van mijn hondje chiedo….
Ik hou van mensen te verbinden, van geven en gunnen.
Af en toe vind ik het belangrijk eens alleen te zijn. Dan geniet ik van een moment van Yoga en meditatie. Ook dit heb ik geleerd.
Zeer enthousiast en positief sta ik in het leven, ook al heb ik heel wat watertjes doorzwommen. Ik ben ervan overtuigd dat je met een positieve mindset door alles komt. Mijn sterkste punt is hier visualisatie. Ik zet beelden op mijn netvlies die er zullen komen……en neem dit ECHT op als WAARHEID…EERST GELOVEN EN DAN ZIEN ;-)
Ik praat ook heel veel met mijn mémé aan de overkant, ik vraag haar veel en bedank haar ook iedere dag. Haar antwoorden laat ze zien met de wolken en de zon.

Als kind had ik boulimia, letterlijk iets kotsbeu zijn. Alle diëten heb ik gevolgd, tot ik tot besef kwam dat niets helpt als jij niet in jezelf gelooft. Jezelf graag zien en vooral zijn wie je écht bent en niet wat anderen willen dat je bent.

Vier jaar geleden werd mijn schildklier weggenomen, ja heel erg, een zware inpakt op mijn leven, op mijn systeem. Ook dat zag als mijn kindertijd dat uit mijn systeem werd verwijderd.
In de plaats van bij de pakken te blijven zitten, ben ik een strategie gaan uitwerken, gezonde voeding, voldoende bewegen en vooral een positieve geest… daardoor word ik niet moe en loom en ervaar ik geen gewichtstoename, wat vaak wel het geval is. Ik hoop hiermee mensen te inspireren die hetzelfde hebben.
Waar ik het vooral voor doe is mijn kind. Zij is mijn grootste motivator, voor haar wil ik een rolmodel zijn.
Als het wat minder gaat blijf ik steeds naar oplossingen zoeken.
Om gemotiveerd te blijven stel ik doelen zoals een marathon lopen, de Mont Ventoux oplopen, bergen beklimmen, tango leren dansen.
Het maakt me intens gelukkig mensen te stimuleren naar een gelukkige levensstijl."

Voilà, ik hoop met dat ze ook jullie heeft aangestoken met haar boeiend verhaal. Als je graag wat meer over haar wil weten, neem dan hier een kijkje.

Veerle Dobbelaere