Volg ons

Kerstcadeau's voor foodies: the place to be dit weekend!

CATEGORIE: Om te ontdekken - en door te vertellen

Deel dit artikel

atelier des fêtes - white interiors49

Gezellig en ongedwongen De feesten naderen met rasse schreden en ik ben altijd een uitsteller wat betreft cadeautjes aanschaffen… Ik was dan ook blij met de invitatie van Atelier des fêtes en White Interiors49. Waw, Veerle en ik werden uitgenodigd op het Dine X Design Dinner. Margaux Soenen en Anna Battistini, beiden met Italiaanse roots, hadden het lumineuze idee om de handen ineen te slaan en een Dine x Design weekend te organiseren zodat we eens konden proeven van hun kunnen.

De Sardische-Gentse Margaux van Atelier des fêtes staat aan het fornuis in de Oude Houtlei in Gent. Het is geen typisch restaurant maar haar eigen huiskamer die je kunt boeken voor allerlei gelegenheden. Feestjes, brunches, diners… Margaux zorgt ervoor dat je je direct thuisvoelt en tovert de heerlijkste gerechten op tafel. Atelier des Fêtes is een karaktervolle plek om gezellig te tafelen in een ongedwongen en huiselijke sfeer.

De pittige, toffe Italiaanse Margaux komt als privé-chef ook graag bij jou thuis of organiseert workshops in haar open kitchen. En kun je nog geen genoeg krijgen van al dat lekkers, dan neem je toch wat culinaire goodies of zelfgemaakte granola mee naar huis?
Bovendien biedt ze elke middag de perfecte oplossing voor busy foodies: een seasonal lunch, voor de middag geleverd aan huis of op kantoor. Een gezond, origineel en seizoensgebonden alternatief voor je zoveelste belegde broodje.
Om de mooiste couture-cakes of decorative little sweets te bestellen, ben jij bij haar ook aan het goede adres.

atelier des fêtes


atelier des fêtes

atelier des fêtes

atelier des fêtes

atelier des fêtes

atelier des fêtes

Anna Battistini van White Interiors 49, al jaren een goede vriendin, heeft een super charmant winkeltje in het hartje van het pittoreske Deurle. Met haar goede smaak en neus voor unieke spullen heeft ze een mooie collectie cadeaus en unieke hebbedingen bijeengesnuisterd. Moderne vintage meubeltjes, handgemaakt keramiek, schapenvellen tapijten, gepersonaliseerde kussens, geweven wandtapijten… kortom allemaal spullen gemaakt met veel liefde en passie.
Heb je een feestje of wil je uitpakken met een speciaal diner, Anna komt met plezier je tafel dekken met haar zelf meegebrachte spullen, bloemen en tafeldecoraties.

white interiors

white interiors 49

white interiors 49

white interiors 49

white interiors 49


En dat het prachtig én heerlijk was konden we zelf ondervinden gisterenavond!
Ben je ook benieuwd wat deze fijne dames te bieden hebben, zoek je nog wat eindejaarscadeau’s of wil je gewoon eens een kijkje komen nemen in de gezellige huiskamer en keuken van Margaux dan kan dat dit weekend:

Zondag 10 december 2016 van 10u-20u
Zondag 11 december 2016, van 13u tot 20u

Atelier des fêtes, Oude Houtlei 126, 9000 Gent

atelier des fêtes - white interior49


atelier des fêtes - white interiors49

atelier des fêtes - white interiors49

atelier des fêtes - white interiors49

atelier des fêtes - white interiors49

Katrien Van de Steene