Volg ons

Wat meer uitleg over mijn nieuw concept, De gasten van Veerle.

CATEGORIE: Om te ontdekken - en door te vertellen

Deel dit artikel

De gasten van Veerle

Dit jaar word ik 50, op 30 juni om precies te zijn. Eerlijk gezegd kijk ik er naar uit. Een speciale leeftijd vind ik het, cool zelfs. Of mag je dat woord niet meer gebruiken als je bijna 50 bent? ☺
Dat soort vragen ....daar ben je dan vanaf. Want op je 50ste ben je oud genoeg om zelf te beslissen wat mag en wat niet. Op je vijftigste heb je wel één en ander verzameld aan kennis, ervaringen, wijsheid.
Dus vond ik het de geschikte leeftijd daar ook iets mee te doen. Mijn passies te bundelen om ze te kunnen delen. Mogelijkheden creëren om mensen te kunnen ontmoeten, te laten verbinden, heel even stil te laten staan om daarna weer verder te laten gaan. Verder op weg naar waar ze echt willen zijn. Want soms weten we dat niet goed meer, soms zijn we zo hard aan het rennen, dat we eigenlijk niet meer weten waar naartoe.

De gasten in bureau
Als mens, actrice en coach ken ik die valkuil en weet hoe belangrijk het is tijd te nemen om te kijken naar wat nu echt belangrijk is voor jou.
Als vrouw, mama, vriend, vind ik het zalig om samen te zitten aan tafel en te vertellen. Genieten van het eten en samen zijn, zonder storende factoren als gsm en televisie. Vertellen waar we mee bezig zijn, wat ons verdrietig en blij maakt. De passie voor lekker en gezond eten kreeg ik mee van mijn mama, die haar hart wist te stoppen in wat er op tafel kwam.

elisa
En laat ik die dingen die voor mij belangrijke pijlers zijn, bundelen in mijn nieuw concept.
De gasten van Veerle brengt mensen samen die even tijd willen nemen om de pauzeknop in te drukken en stil te staan bij wat er is. Door te babbelen, te denken, te zoeken, te lezen, te eten, te lachen, kortom te verbinden met jezelf en een ander om te genieten van de ontdekkingsreis die ik je aanbied.
Dat cadeau geef ik mezelf voor mijn vijftigste, mijn hart te steken in mijn huis, mijn tafel, mijn gasten en ze naar huis te laten gaan met sterkere vleugels.
Het is mijn droom zoveel mogelijk mensen te inspireren en te raken zodat ze naast de drukte ook de rust weer vinden.

de  gasten aan het luisteren
Op 31 maart organiseer ik weer een gastenevent, en ik wil graag een plaats reserveren voor een speciale gast. Iemand die het nodig heeft en verdient om een moment stil te staan en te genieten van verstilling. Ken jij zo iemand, vertel me dan wie en waarom hij de geknipte gast is op 31 maart.

Enne, de prachtige foto's zijn van Maité Thijssen

Veerle Dobbelaere