Volg ons

What a feeling - Flashdance in Oostende

CATEGORIE: Om te ontdekken - en door te vertellen

Deel dit artikel

h

Alsof het nog niet heet genoeg was aan onze Belgische kust...

Het Kursaal in Oostende doet er nog een schepje bovenop en brengt ons Flashdance The Musical. Wij zijn alvast een kijkje gaan nemen!

Energie & nostalgie ontmoeten elkaar in Flashdance The Musical. De hevige cast smijt zich volledig om de filmtopper uit de jaren '80 tot leven te brengen. 

Flashdance in een flits

Flashdance is het verhaal van een jonge ambitieuze vrouw die vecht voor haar grootste droom, een plekje in de prestigieuze balletschool 'Shipley Dance Academy'. Onze hoofdrolspeelster Alex voldoet echter niet aan het stereotype profiel van hun doorsnee studentes. Overdag werkt Alex als lasser en 's avonds danst ze in een club, niet meteen 'Shipley Dance Academy'-materiaal. Haar passie is echter niet te onderschatten... 

f

Een musical uit de UK met een Vlaamse touch

Het pittige personage Hannah wordt gespeeld - en eigen gemaakt - door onze Vlaamse Ann Van den Broeck! Hannah is de mentor van Alex, een humoristische dame die altijd in haar blijft geloven en met haar achtergrond als balletlerares een grote drijfveer is in het leven van Alex. 

h

Onsterfelijke hits live gebracht!  

Je hoeft zelfs de film niet gezien te hebben om de soundtrack te kennen! Met nummers als Gloria, Maniac, I love Rock 'n Roll en uiteraard What a feeling ga je ongetwijfeld naar huis met een ongelofelijk Feel Good-gevoel. Alle muziek wordt tevens live gebracht door een geweldig orkest! De perfecte aanvulling op de dans- en zangtalenten van Flashdance! 

Kortom, een avond barstensvol energie, dans en meezingers, voor jong en oud!  

Tot zondag 5 augustus kan je nog gaan genieten van dit spektakel! Koop hier je kaartjes!
 f
f
e

Veerle Dobbelaere