Volg ons

Zo moeder, zo dochter!

CATEGORIE: Om te ontdekken - en door te vertellen

Deel dit artikel

Met Pebbles de stad in

Wij zijn er eentje, een moeder-dochter duo! Samen op stap om verwend te worden door Karen en haar dochters, Louise & Fauve. Samen runnen zij een pracht van een zaak in het hartje van Antwerpen dat de naam B-nut kreeg. Trendy doch voorzien van huiselijke warmte in één van de, volgens mij, schattigste straatjes van Antwerpen. 

'Oh nee, weer zo'n healthy, typisch mama'- plekje. Mijn dochter was niet meteen overtuigd toen ik haar uitnodigde voor onze lunchdate. Tot we daar waren. Tot ze kon proeven.

B-nut staat voor Butternut en vormt meteen de basis van hun Wurgers! Hun eyecatcher is de Wurger, een geweldig lekkere variant op een klassieke burger. Hun fotogenieke gerechten worden Wurger genoemd vanwege hun perfecte mix tussen burger & wafel.

Lunch is geserveerd!  
Wurgers geven comfort food een geheel nieuwe betekenis. Geen junk food, maar gezonde, lekkere en kwaliteitsvolle voeding. De wurger vervangt een klassiek burgerbroodje en hun eigenlijke burgers zijn afkomstig van The Bio Veggie Company. Heerlijk organisch, vegetarisch en sommigen zelfs veganistisch. 

Kortom, een mekka voor gezonde foodies die steeds op zoek zijn naar originele en gezonde plekjes.

Bovendien zijn al hun gerechten voorzien van een zeer hoge Instagram-factor!

Wil jij graag eens gaan proeven van hun Wurgers?
Neem deel aan onze actie via Instagram @degastenvanveerle of onze Facebookpagina en maak kans op een gratis wurger voor twee!

 Smakelijk alvast! 

Wurger
Bnut
Bnut
Butternut
Veerle

Veerle Dobbelaere